barbierucristian
389 poze   35538 vizite

REZULTATE 2012 INTERVIU

Barbieru Cristian
Locul 4 NATIONAL Fond-640025-09-M-2011
Locul 4 NATIONAL Fond Palmares-2012-640025-09-M
LOCUL 1 GENERAL BACAU2012 640025-09 M
LOCUL 3 GENERAL BACAU 2012-640397-09
LOCUL 1 AS FOND BACAU 2011
LOCUL 2 AS FOND BACAU 2011
LOCUL 3 AS FOND BACAU 2011
LOCUL 1 RECORD BACAU 11.277 KM IN 3 ANI

Ma numesc Barbieru Cristian sunt din Bacau am 47 de ani sunt pasionat de foarte mult timp de acest sport minunat. Am inceput acest sport in anul 1983 da fara prea multi sorti de izbanda, cu timpul am achizitionat porumbei de la crescatori mai renumiti in aceea vreme dar tot nu s-au
dovedit a fi atat de buni precum cei pe care ii detin astazi . Din 2003 am zburat porumbeii unde am reusit sa clasez cateva locuri fruntase.

Am achizitionat porumbei din Bacau, porumbei adusi din strainatate, dupa care am plecat in Germania unde mi-am cumparat 8 porumbeii de la cei mai buni porumbeii ai Belgiei si Germaniei avand rasa Piet De Weerd, Van de Vegen, Bricoux, Jan Ardeen, Dezzuter etc. Cu timpul am mai cunoscut un cetatean stabilit la noi in Bacau dl.Harald Kasper cu care mam imprietenit si am cumparat porumbei de la el direct din original Kipp und Shone, Norbert Norman, Stikelbout, Brakhuis. In 2008 am cumparat porumbei originali de la Oswald Schneider care s-au dovedit a fi printre cei mai buni zburatori ai mei .



Detalii despre cea mai buna rasa / familie de porumbei cu rezultate la dumneavoastra.
O familie foarte buna care merg intradevar bine pana la 900 de km sunt de la Dezzutter und Zone.

Care a fost cel mai bun porumbel ca si zburator al dumeavoastra ?
in anul 2011,
Cel mai bun porumbel pe care il detin este 640025-09 m are la baza linia Piet De Weerd 50% si Kipp und Shone 50% care are urmatoarele rezultate :
locul 1 fond bacau
locul 2 lublin I din 3400por.bacau
locul 2 lublin II din 8400por. general
locul 2 as fond jud bacau
locul 4 national fond
locul 3 national pe expozitie


Care a este cel mai bun porumbel ca si reproducator al dumneavoastra ?
Cel mai bun reproducator al meu este Cacharel un porumbel albastru cu pene albe adus din Germania de un bun prieten de al meu Cristi Gradinaru care l-a dobandit din Germania de la un crescator pe nume Willy Lauers.
Am multi reproducatori buni ,dezuterr,schneider, kipp,piet de werrd,wanroy etc.








Modul de pregatire consta in antrenamente de 2 ori pe saptamana la distanta de 50 - 60 kilometri. Hranesc porumbeii de doua ori pe zi, dimineata si seara.
Hrana o fac eu din amestec personal + mancare la saci.
Aceeasi hrana o dau si la reproducatori. Recuperez porumbeii folosind electrolit dupa sosirea din concurs. Vitamine in apa de baut gervit w si avifarm, pentru caile respiratorii folosesc Chevicet o solutie alba de la chevita care se amesteca cu hrana si se da cu o zi sau cu 2 zile inainte de zbor. Ca minerale folosesc caramida de la rodstern duiven grit cu miros de eucalipt.
Curatenia o fac o data pe luna, trantamente preventive tricomonoza si coccidioza o data la 2 saptamani.
Eu cred ca abea la doi ani un porumbel ajunge la maturitate si atunci poti face rezultate cu el.
Eu consider ca porumbeii trebuiesc imprecheati pe data de 15 aprilie si zbor porumbei numai la natural.
Folosesc consagvinizarea iar produsii sunt excelenti pentru zbor. Dar sa nu uitam porumbeii din reproductie trebuie sa fie foarte valorosi, zburati cu clasari bune, expozitii etc. Elemin porumbeii foarte batrani sau de regula ii las doica pentru crescut puii.



Albumul selectat nu contine nici o poza.








Comentarii album • 10
BARBIERUCRISTIAN 2 aprilie 2013  
0740388162
Raportează
rebelu 22 martie 2013  
F FR
Raportează
BerceanuMarius 16 martie 2013  
PRODUSE SI ACCESORII PT PORUMBEI LA CELE MAI BUNE PRETURI
Raportează
anonim
mohoramarian.sunphoto.ro 8 ianuarie 2013  
Uite despre ce este vorba: acest album foto NU este facut de mine ci de echipa FAMOUS PIGEONS, in mod gratuit.
Asa ca s-au incurcat rasa cu linia, linia pura cu linie moderat consangvinizata, etc.
O seara buna.
Raportează
anonim
popa cristi 31 decembrie 2012  
-un an nou cu rezultate foarte bune si un calduros
LA MULTI ANI !
Raportează
sebastian06 11 noiembrie 2012  
mult succes pe viitor ,numai bine si multa sanatate
Raportează
KeluGradinari 22 octombrie 2012  
de cele mai multe ori spune lumea ca,consanguinii nu se clasifica bine,adica nu dau rezultate.
anul acestaamsieu 2 pui pt zbor ,scosi din 2frati de pe tata,sa incerc sa vad cum merg
Raportează
anonim
http://clubulcalinesti.arges.www.ro/ 13 aprilie 2012  
PASTE FERICIT
Raportează
BARBIERUCRISTIAN 14 aprilie 2012  
un paste fericit si voua ! va multumesc!
Raportează
comanconstantin 9 aprilie 2012  
de invatat
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.