barbierucristian
389 poze   34834 vizite

rezultate 2015

Tineret Demifond 2015:
Loc 83 loc 96
Tineret Fond 2015:loc 7,53,93,189.
Tineret General 2015 :
Loc 55,61.

Maraton National Maturi 2015:
Loc 4 .cu 68,96p
Loc 16,17,19.
Maraton Maturi 2015:
Loc 3,26,40,45,46,48,50,52,74,111,125.
Maraton Extrem Maturi 2015 :
Loc 12,6,19,21,22,31,33,52.
As Maraton Maturi 2015:
Loc 3,12,13,21,22,27,31.
loc 18 Categoria Crescator Demifond
loc 18 Categoria Crescator Fond
Maraton Crescatori :
loc 2
loc 1 Crescatori General
Categoria General Crescatori palmares 2013-2015:
Loc 2.
Loc 5 Categoria demifond 2 ani
Loc 3 Categoria Fond crescatori 2 ani
loc 4 Categoria general crescatori 2014-2015
loc 1 Categoria Demifond palmares 2013-2015
Loc 1 Categoria Fond palmares crescatori 3 ani
Loc 2 Categoria General palmares crescatori 3 ani
fond maturi 2015:
loc 22,27,35,66,121,122,135,146,155,191,193,207,224.
fond tineret:
loc 53,107,121,130,135,253.
maraton maturi 2015:
loc 3,26,38,40,45,48,50,52,74,111,125.
As maraton maturi 2015:
loc 3,12,21,22,27,31.
Maraton Extrem Maturi :
loc 12,16,19,21,22,31,33,52
Maraton National Maturi 2015:
loc 4,16,17,19.
General Maturi 2015:
loc 48,49,50,100,116
lOC 45,56 As Fond Maturi
Loc 4 Categoria Palmares Gdansk 2014-2015
Palmares General 3 ani 2013-2015:loc 2.
Categoria Maraton Maturi 2014-2015:
Loc 1. cu 80,09p
Loc 17. national maraton tineret expo alba-iulia
Loc 3.Uzdowo are 4,16p 900 km 722 porumbei.
Loc 31 Uzdowo 16.p.900 km din 2000 porumbei.
Norma 2014 :20,p
Norma 2015:60,39p
Loc51. Goldap 18,53p 920km din 2755 porumbei.
Loc191 birzai national de la 1100 km 4560 por.
total 60,39p palmares.
Palmares porumbei 2014-2015:
Loc 71 Gdansk National 148P.din 500 por.1050 km
LOC 22 Silagalys National 7,52p.2817 porumbei.
total:156 p.
Centralizator 3 ani maturi Gdansk
Loc 1 .BACAU
Loc 158 Gdansk National 147p 1050km 1089 por.
Loc 71.Gdansk National 148p 1050km 477porumbei.
Loc 22 Silagalys National 7,82p din 2814 por.1050km total :304,47 p.palmres 3ani
FEMELA CEA MAI BUNA ARE 3 MARATOANE NATIONALE CLASATE ARE NORMA LA INTERPARES TREI NATIONALE GDANSK 1050 KM
Locul 6 national gdansk 3 ani
Aceasta femela are si locul 3 categoria record 11470 km clasati
locul 5 categoria record cu mascul solzat fiu direcr din sam de jong



Albumul selectat nu contine nici o poza.








Comentarii album • 2
Nume:



pitbul 25 octombrie 2015  
foarte tare felicitari!
Răspunde Raportează
viziteumitica 22 octombrie 2015  
sincere felicitari
Răspunde Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.